Julie Mariel

Hypnoterapeut, Healer, SoulKey terapeut

Julie Mariel

Hypnoterapeut, Healer, SoulKey terapeut
www.juliemariel.dk

Formålet med Tinkuy er at aktiviteterne i huset hjælper medlemmerne til at mærke sig selv gennem bevægelse i krop, sind og ånd.

Julie Mariel bidrager til dette formål ved at tilbyde behandling. Du kan læse mere om Julies behandlingsmuligheder til højre.

Jeg tilbyder tre typer sessioner:

  • Healing med klarsyn: Her får du healing, der forløser blokeringer og skaber balance, imens jeg med klarsyn kigger ind i årsagerne bag udfordringerne og løsningsmulighederne.
    1 times session for 900 kr inkl. lydfil.
  • Hypnoterapi: Terapi som foregår i en afslappende hypnotisk trance. Her arbejder vi med dine traumer, blokeringer og uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre. Der er dialog hele vejen igennem sessionen, mens du er i hypnose.
    1,5 times session for 1250 kr inkl. kort selvhypnoselydfil til opfølgende brug.
  • SoulKey Terapi: En dybdegående terapiform, hvor vi tager de store eksistentielle spørgsmål op, såsom "hvad er mit livsformål", "hvilke evner har jeg med mig som sjæl", "hvad har jeg lavet i mine tidligere liv, og hvordan påvirker det mig nu". Terapien foregår i hypnose, hvor jeg guider dig ind til selv at få svarene.
    3 timers session for 2100 kr inkl. lydfil og noter.

Jeg er udlært moderne shaman og uddannet antropolog, hypnoterapeut og SoulKey terapeut og -instruktør. Jeg bor i Aarhus, så sessioner her i Tinkuy arrangeres efter aftale, når jeg er i København. Kontakt mig på kontakt@juliemariel.dk eller på sms til 28748921.