Esther Økær

Reikimester, Healer, Traumeterapeut og Coach

Esther Økær

Reikimester, Healer, Traumeterapeut og Coach
www.reikihealer.dk/

Formålet med Tinkuy er at aktiviteterne i huset hjælper medlemmerne til at mærke sig selv gennem bevægelse i krop, sind og ånd.

Esther Økær bidrager til dette formål ved at tilbyde behandling. Du kan læse mere om Esther s behandlingsmuligheder til højre.

Sessioner og Kurser

Sessioner
QTTT - Traumehealings-terapi - Quantum Time Travel Technique
Jeg guider dig trygt på en rejse i fortiden, hvor vi møder dit frosne jeg lige efter at traumet er afsluttet. Herfra begynder healingen. Jeg benytter her bl.a. også mine gode intuitive kanaliseringsevner, så vi arbejder sammen for at forløse dit traume, og du kan blive fri. Læs mere her om den unikke traumeterapi, (som jeg er den eneste i Danmark, som er uddannet til)

Reikihealing og Inkahealing
Reiki har vist sig at være særdeles godt mod stress. Min erfaring er, at mine klienter er mere i besiddelse af indre ro efter en session. Jeg kombinerer ofte Reikihealing med Inkahealing, og hvor jeg fornemmer, at der er behov for det, foretager jeg en "soul retrieval" efter Inkatraditionens principper.
Læs mere her og her

Soul Body Fusion
Dette redskab er så enkelt, at det næsten er uforståeligt, at det virker, så godt som det gør. Jeg bruger næsten hver gang SBF lige inden en healing, da det gør cellerne mere parate til at modtage lys. Nogle vælger også at komme udelukkende for at modtage SBF, som kan hjælpe dig med at komme i bedre kontakt med din sjæl.
Læs mere her

Andre Redskaber
På mine sessioner benytter jeg også efter behov: Coaching, NLP, Tankefeltterapi og EFT.
Læs mere her

Pris pr. session kr. 799,- for op til 75 minutter 
(rabat til pensionister, studerende og arbejdsledige)

Book en session her

Kurser:
Reiki 1, 2 og 3 Den komplette healeruddannelse:
Reiki 1: Healing af dig selv og andre
Reiki 2: Fjernhealing, karmisk healing, healing af stress, m.m.
Reiki 3: Reikiterapeut, chakrahealing, 

Soul Body Fusion Certificering
En enkelt teknik til at opnå bedre kontakt mellem sjæl og krop. Fantastisk både til selvhjælp og hjælp til andre f.eks. i stressede situationer.
Læs mere her

Meditation og Mindfulness
Læs mere her

Har du Tillid til dit Selvværd
Læs mere her

Kontakt mig her