Selmamaria Storm

Clairvoyant & Terapeut

Selmamaria Storm

Clairvoyant & Terapeut
AboutMagic.dk

Formålet med Tinkuy er at aktiviteterne i huset hjælper medlemmerne til at mærke sig selv gennem bevægelse i krop, sind og ånd.

Selmamaria Storm bidrager til dette formål ved at tilbyde behandling. Du kan læse mere om Selmamarias behandlingsmuligheder til højre.

Clairvoyance er personlig rådgivning ved brug af psykiske evner, og kan bruges til løsning af problemer, du ikke lige selv kan gennemskue. Clairvoyance er 100% fokus på dig, på din livssituation, dine egenskaber, dine talenter og på din vej gennem livet.

Clairvoyance kan bruges til at forudsige dine valg i fremtiden eller til at få belyst problemer fra fortiden, som måske spænder ben for din udvikling og din lykke, samt kan bruges til at komme i kontakt med vores afdøde.

Når du kommer til mig for at få en clairvoyance, starter jeg med at stille ind på dig, for at fortælle dig om dig selv og dit liv, som det er. Alle livsområder og problemstillinger kan tages op her f.eks. job, kærlighed, relationer, helbred m.m.

Under clairvoyancen har du også mulighed for at stille spørgsmål omkring dig selv og jeg tager udgangspunkt i dit liv og din fortid og fremtid kan blive berørt i forhold til det, der er relevant for dig lige nu.

En clairvoyance kan være et kærligt skub på din vej, fordi den kaster lys over, hvad der er væsentligt i dit liv. Clairvoyance giver dig svar på dine spørgsmål og du bliver guidet på rette vej, i forhold til dine mål, drømme og ønsker.

I forbindelse med min clairvoyance tilbyder jeg også Reiki Healing samt systemisk/narrativ terapiforløb.

Ring eller send en SMS for at høre mere eller for at booke en tid. Tlf. 2891 1368

  • Clairvoyance 60 min;.750 kr. - Tinkuy medlemmer betaler 375 kr.
  • Clairvoyance 30 min. 375 kr.  - Tinkuy medlemmer betaler 300 kr.
  • 30 min. clairvoyance og 30 min. healing 625 kr. - Tinkuy medlemmer betaler 400 kr.
  • Reiki Healing 60 min. 500 kr.
  • Terapi 60 min 650 kr. - Tinkuy medlemmer betaler 350 kr. 
  • 5 Terapiforløb af 60 min. 2800 kr.