Karmel T. Perran

Kvantealkymisk Lydmedicin, Heart Song, cert. VokaI lydterapeut, Arcturushealer, mystiker

Resized 4c9ab68f 3be5 40f4 aa53 9ed59f1aa9dc

Karmel T. Perran

Kvantealkymisk Lydmedicin, Heart Song, cert. VokaI lydterapeut, Arcturushealer, mystiker

Formålet med Tinkuy er at aktiviteterne i huset hjælper medlemmerne til at mærke sig selv gennem bevægelse i krop, sind og ånd.

Karmel T. Perran bidrager til dette formål ved at tilbyde behandling. Du kan læse mere om Karmel T. s behandlingsmuligheder til højre.

Du er velkommen til at skrive til mig hvis du ønsker en tid. 

Igennem de sidste 10 år har jeg været i et dybt og transformerende forløb. Jeg har haft og har Lars Muhl som lærer og mentor og tog Githa Ben Davids lyduddannelse i 2011. Jeg var i deres Mysterieskole i 5 år. Jeg har 2-årig grunduddannelse i gestaltterapi som var den første uddannelse jeg tog efter at have været lærer. Jeg blev optaget af lyden og gik så den alternative vej. Jeg har brugt stemmens frekvenser til at kurere alt muligt i årenes løb fra tinnitus, højdeskræk til brækkede tæer og kroniske smerter og har udviklet en dyb indsigt og indfølelse i mennesket og mig selv.

Jeg er oprindelig sanger og bruger nu stemmen og lyden intuitivt healende sammen med min krystalskåle, der er ret magiske. De er 99,92 % krystaller og ædelstene. Jeg tilbyder også Arcturushealing som er stjernebevidsthed, jeg er kanaliseret til at kunne forbinde mig med. Det er meget nænsomme former for healing jeg bruger, og Arcturushealing er meget respektfuld. Jeg følger min klient og spørger om lov til at foretage reguleringer, sådan så du selv har styringen, og kan være tryg og selv være klar til at løse det der viser sig. 

Jeg har haft min egen Mysterieskole i 2 år på Fyn og undervist her i meditation og praksis og spirituel vejledning. Jeg henter mine impulser fra det fælles kollektive univers og er i syncronicitet. 

Jeg er meget optaget af kost og ernæring og dens helbredende virkningog har opnået stor viden og erfaring omkring dette. Jeg har selv været igennem det værste stress og udbrændthed man kan forestille sig og bruger derfor mine egne erfaringer som grundlag for min viden. 

Samtidig har jeg fået min åbning til universet ved praksis praksis praksis, og er optaget af at man må tage ansvar for sig selv, være et ordentligt menneske og sætte grænser. 

Jeg kan tilbyde st arbejde med Githas metode til at lære toning, synge sig fri alene eller i regression, hvis du ønsker det. 

Og jeg tilbyder terapeutisk samtale og spirituel vejledning

Jeg efteruddanner mig hos en energi og lydmester fra Singapore som  er min mentor i lydmedicin. 

Jeg har selv været i et langt behandlingsforløb hos en japansk mester i meridianterapi og trækker også fra min viden der. 

Min uddannelse i lydmedicin tager jeg i England, hvor den er godkendt som alternativ behandling RAB, hvilket ikke er tilfældet i Danmark. 

Hele marts tilbyder jeg alle mine behandlinger med 50% rabat til 375 kr. 

Jeg bor på Fyn og vil lejlighedsvis komme til Kbh.