Jens W. Pedersen

Coach og rådgiver

Resized jwp 2017 cv

Jens W. Pedersen

Coach og rådgiver
jenswpedersen.mono.net

Formålet med Tinkuy er at aktiviteterne i huset hjælper medlemmerne til at mærke sig selv gennem bevægelse i krop, sind og ånd.

Jens W. Pedersen bidrager til dette formål ved at tilbyde behandling. Du kan læse mere om Jens W. s behandlingsmuligheder til højre.

Jeg tilbyder coaching og rådgivning omkring singleliv, dating, forelskelse og kærlighedsforhold. Du kan fx få hjælp, hvis du møder de forkerte, er ulykkeligt forelsket, ufrivilligt single eller vil have bedre og mere kærlige relationer.

Desuden kan du få hjælp til at håndtere angst bedre. Det kan være social angst, tvangshandlinger, fobier, eksamensangst eller noget helt syvende. Læs mere om mit syn på angst, og hvordan vi bedst håndterer det her.

Ring 50 49 54 68, hvis du vil høre nærmere eller booke en tid.

Medlempris: 450 kr. / Ikke-medlem: 625 kr.

Min baggrund er bl.a., at jeg har arbejdet med selvudvikling i omkring 30 år. I 2014 udgav jeg bogen Dating, desperation og selvudvikling, som står i Tinkuy's bogreol.

Desuden er jeg coach fra NLP Huset i Valby og cand.mag. fra Københavns Universitet med fagene psykologi og religion. Min største inspirationskilde er den danske åndsfilosof Martinus.