Sisse Mari Steenberg

Totum kropsterapeut

Resized sissemari

Sisse Mari Steenberg

Totum kropsterapeut
kropsindhjerte.info

Formålet med Tinkuy er at aktiviteterne i huset hjælper medlemmerne til at mærke sig selv gennem bevægelse i krop, sind og ånd.

Sisse Mari Steenberg bidrager til dette formål ved at tilbyde behandling. Du kan læse mere om Sisse Mari s behandlingsmuligheder til højre.

Udgangspunktet for en behandling er at løsne op for kroppens blokeringer i led, muskler, energibaner og åndedræt. Alle muskler i din krop vil blive arbejdet igennem, og derved øges gennemstrømningen af blod, væske, lymfe, nerveimpulser og energi i kroppen.

Jeg arbejder ud fra et helhedsorienteret syn på mennesket og livet, hvor psykiske, fysiske og åndelige ubalancer gensidigt påvirker hinanden. Det vi oplever, og de følelser vi har i vores liv, går gennem kroppen. Det vi ikke har fået gjort plads til, som vi på grund af omstændighederne har været nødt til at lukke af for, sætter sig som spændinger, ubalancer og sygdomme i kroppen. Kropsterapien kan hjælpe dig til at skabe plads, så du igen kan komme i kontakt med, de områder, som du har lukket af for. Det kan være en ret rørende og til tider såbar proces, mens du vil bevæge dig dybere og dybere ned i de lag, der virkelig er dig. Sådan som du var, inden du blev til den, du er.

Ved at få gjort plads i kroppen vil du opleve, at det bliver lettere at lytte til de signaler, kroppen giver. Du vil føle dig mere tilstede i dig selv og i verden omkring dig. Du vil stå mere solidt på jorden og lettere kunne rumme egne og andres følelser.

When you talk, you are only repeating what you already know. But if you listen, you may learn something new. Dalai Lama

Jeg er uddannet kropsterapeut ved Totum, Skolen for Kropsterapi. Oprindeligt er jeg uddannet lærer og friluftsvejleder. Jeg har arbejdet med mennesker, krop, natur og litteratur det meste af mit arbejdsliv, og jeg har mange fantastiske oplevelser og erfaringer med mig herfra. At få koblet uddannelsen som kropsterapeut på mine erfaringer i arbejdet med mennesker, har åbnet en enorm verden med meget brede vidder.

En behandling koster med Tinkuy-rabat 450 kr. I øjeblikket har jeg nogle kort liggende i Tinkuy, der giver 200 kr i rabat på første behandling.

Fast lav pris for studerende, ledige, pensionister, sygemeldte 400 kr.

Kontakt: tlf 29804371  Mail: sissesteenberg@gmail.com