Anni Birgit Hansen

Healings- & fysiurgisk massør, Life coach, Yoga- & Mindfulnesinstruktør og Indretningsarkitekt

Resized  mg 9753  2

Anni Birgit Hansen

Healings- & fysiurgisk massør, Life coach, Yoga- & Mindfulnesinstruktør og Indretningsarkitekt
www.bodysoulmindplatform.com

Formålet med Tinkuy er at aktiviteterne i huset hjælper medlemmerne til at mærke sig selv gennem bevægelse i krop, sind og ånd.

Anni Birgit Hansen bidrager til dette formål ved at tilbyde behandling. Du kan læse mere om Anni Birgit s behandlingsmuligheder til højre.

Jeg har altid været en ildsjæl og en iværksætter og det er en stor glæde for mig, at jeg kan beskæftige mig med alle mine interesser som jeg brænder for og hvorfra jeg får ny energi, bliver inspireret, glad og samtidigt for fred og ro i min sjæl og mit sind - gennem yoga og meditation, sund kost, mindfulness og gennem den glæde det er at hjælpe og vejlede andre med lifecoaching, indretning, massage samt undervisning i yoga og mindfulness.

Jeg er 55 år og for en del år siden valgte jeg at omprioritere mit liv - derfor startede jeg som selvstændig med et mix af alle mine kvalifikationer og uddannelser, så jeg idag kan dele ud af min begejstring for livet og alle dets muligheder og skabe holistisk kvalitetsvelvære der giver sammenhæng og mening.

Vi kan nemlig vælge at leve et liv med dybde, flow, kærlighed, visdom, bevisthed og med tanker omkring loven om tiltrækning, kærlighedens kraft, nuets kraft og meget mere.....

Følg med på mine blokindlæg eller modtag mine nyhedsbreve og få inspiration til et godt liv, øvelser, opskrifter og meget mere.............