Sandra Grundstoff

Dybdegående massage, Yogaundervisning i gruppe og privat, DJ

Resized sandra   fotograf anton svedberg

Sandra Grundstoff

Dybdegående massage, Yogaundervisning i gruppe og privat, DJ
www.naturewise.dk

Formålet med Tinkuy er at aktiviteterne i huset hjælper medlemmerne til at mærke sig selv gennem bevægelse i krop, sind og ånd.

Sandra Grundstoff bidrager til dette formål ved at tilbyde behandling. Du kan læse mere om Sandras behandlingsmuligheder til højre.

Jeg underviser Mindful Alignment Yoga torsdag morgen i Tinkuy, med start den 22. Juni. Jeg tilbyder dybdegående massage, baseret på Klassisk Svensk massage, Thaimassage og Ayurvedisk Marmamassage. De metoder jeg har i bagagen bruges i en intuitiv mix, på massagebaenk eller på madras på gulvet, som du önsker.

Jeg kan osse tilbyde private yogatimer, hvis du t ex önsker at arbejde med nogle specifike problemstillinger, få lavet et personligt program eller forbedre din teknik - jeg kan selvfölgelig ikke alt, men har rimelig god indsigt i hvordan traening på forskellige niveauer kan finslibes med alignment. Jeg har udforsket yoga på egen krop siden 1995.

Min udgangspris for massage i Tinkuy er 500 kr / time, men nogle gange tager jeg klienter billigere fordi det er spaendende. Kontakt mig endelig. Bedst er at sende en SMS på 20149683.

Hvis du kigger på min website, vil du se min baggrund, men vil også hurtigt opdage at den ikke er faerdig - websiten, altså. ;) Velkommen!!