Synne Justesen

♥ Kvindekrafts-mester, kvindecirkel-leder, heks m.m. ♥

Resized img 8614

Synne Justesen

♥ Kvindekrafts-mester, kvindecirkel-leder, heks m.m. ♥
synnejustesen.blogspot.dk

Formålet med Tinkuy er at aktiviteterne i huset hjælper medlemmerne til at mærke sig selv gennem bevægelse i krop, sind og ånd.

Synne Justesen bidrager til dette formål ved at tilbyde behandling. Du kan læse mere om Synnes behandlingsmuligheder til højre.

Min passion er, at vække urkraften til live i hver enkelt kvinde.
Mit talent er, gennem både spidsfindig humor og dyb alvor, at ramme lige præcis der hvor vi har brug for at se på os selv, så vi kan få et liv fuld af kærlighed og glæde.

I en verden hvor vi skal gøre og præstere hele tiden, har mange kvinder forladt sig selv i de ydre kravs hellige navn. Vi har glemt hvem vi er, vi har glemt, at vores bækken er den hellige gral og, at vi er den hellige port hvorfra livet opstår.
Men jeg kender en vej hjem, for jeg har selv været ude og lede og jeg har fundet min. Denne vej kan jeg dele med dig. Jeg kan lyse lidt af rejsen op med min erfaring, så vejen føles mindre ensom for dig.
Jeg kunne have været endt i misbrug og et liv på bunden af samfundet, men drevet af en indre kraft har jeg stædigt arbejdet mig hen til et helt andet sted, hvor jeg nu lever mine drømme ud.

Når jeg giver foredrag er det med levende nærvær og energisk historiefortælling.
Når jeg holder workshops og kvindecirkler fortæller deltagerne mig, at det er forandrende på et dybt plan.
Når jeg har 1:1 sessioner/forløb har jeg udelukkende dine behov for øje.

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mange års erfaring fra psykiatrien med terapi og omsorg. Jeg har taget et hav af andre uddannelser og kurser, da jeg er drevet dybt af spørgsmålet om hvad der driver os mennesker.

Jeg er kvindekrafts-mester, healer, speaker, writer, mentor, sanger, mor til 3 og gift på 14. år med børnenes far.