Johan Tino Frederiksen

Kropsbevidshed & Kontakt til din essens

Johan Tino Frederiksen

Kropsbevidshed & Kontakt til din essens
whitebull.dk

Formålet med Tinkuy er at aktiviteterne i huset hjælper medlemmerne til at mærke sig selv gennem bevægelse i krop, sind og ånd.

Johan Tino Frederiksen bidrager til dette formål ved at tilbyde behandling. Du kan læse mere om Johan Tinos behandlingsmuligheder til højre.

Jeg underviser i ..

Morgenmeditation hver morgen kl 7, mandag til torsdag. Meditationsformen er inspireret af Vipassana meditation hvor man sidder helt stille, ideelt uden at røre en muskel. Ved at være med de spændinger som kan opstå i kroppen og sindet, forankres en solid kontakt til glæde og kærlighed og kreativitet.

Jeg har en baggrund .. 

i den akademiske verden hvor jeg i flere år var overbevist om at naturvidenskaben, på et eller andet tidspunkt, vil give svar på alle vores spørgsmål og behov. Naiviteten af denne overbevisning gik op for mig, da jeg en søndag eftermiddag hørte en kvinde synge på Union Square i New York. Sådan virkelig hørte det.

Jeg tror på kærlighed, åbenhed og sunde grænser og jeg tror på at det sande autentiske selv, og interaktionen mellem disse, er det sværd, der kan bryde den gordiske knude, som vores samfund efterhånden er blevet til. Og nyt vil spire op i den form for kraftfuld ikke-handlen.

Jeg er medstifter og daglig leder af det spirituelle fitnesscenter Tinkuy, og har siden 2001 deltaget i workshops og andre sammenhænge som udfordrer den vanebestemte komfortzone, giver nye perspektiver og forankrer mig i mit naturlige autentiske selv. Udover dette nyder jeg at skrive digte eller på min blog og om sommeren er jeg som regel at finde på en af de skønne danske øer.