Behandlere

Img 0161

Diane Ellefsen

Circling, self-awareness and conscious relation
www.contactmovement.dk

I am passionate about authentic relations and how to deepen our self-awareness on the automatic patterns we often relate from. My work are aiming on creating a playground for self-exploration and practice for connecting authentic to self and others.

I facilitate the weekly Tinkuy member Circling on Tuesdays and normally 2-3 other longer workshops each month open for both Tinkuy members and others.

1-1 Sessions:

Dynamic Presence Exploration:  

A place to explore and get mirrored in what is alive in you in the present moment. Doing nothing but slowing down and letting be what is there getting deeper in contact with your impulses, needs and longings which can create more space within your-self though deeper inner awareness.

Future interview:

Let your inner wisdom guide you. In this session we will tap into your wisdom and go on a journey to explore the keys you already hold to guide you on your personal journey for the next year or so. After the interview you will have concrete guidance print and keep with you for the next year.

Normal price is 600,- for 1 ½ hour. Tinkuy members only pays 300,-

A bit more about me:

In my daily work as a freelance IT consultant for the world’s biggest IT consultancy I have vast opportunities to practice what I teach as I daily get challenged on staying connected and authentic in a world where pace, time and performance are key elements.

I am certified Level-2 facilitator from Circling Europe, Flow specialist, TFT therapist and currently diving into the wheel of consent and Radical Honesty methods. She is furthermore strongly inspired by Don Miguel Ruiz, Eckhardt Tolle and Byron Katie.

 

Jwp 2017 cv

Jens W. Pedersen

Coach og rådgiver
jenswpedersen.mono.net

Jeg tilbyder coaching og rådgivning omkring singleliv, dating, forelskelse og kærlighedsforhold. Du kan fx få hjælp, hvis du møder de forkerte, er ulykkeligt forelsket, ufrivilligt single eller vil have bedre og mere kærlige relationer.

Desuden kan du få hjælp til at håndtere angst bedre. Det kan være social angst, tvangshandlinger, fobier, eksamensangst eller noget helt syvende. Læs mere om mit syn på angst, og hvordan vi bedst håndterer det her.

Ring 50 49 54 68, hvis du vil høre nærmere eller booke en tid.

Medlempris: 450 kr. / Ikke-medlem: 625 kr.

Min baggrund er bl.a., at jeg har arbejdet med selvudvikling i omkring 30 år. I 2014 udgav jeg bogen Dating, desperation og selvudvikling, som står i Tinkuy's bogreol.

Desuden er jeg coach fra NLP Huset i Valby og cand.mag. fra Københavns Universitet med fagene psykologi og religion. Min største inspirationskilde er den danske åndsfilosof Martinus.

37653765

Johan Tino Frederiksen

Meditation og Massage
whitebull.dk

Her kan du læse om hvilke massageformer jeg tilbyder, hvad jeg underviser i her i Tinkuy, samt lidt om min baggrund til sidst. Velkommen til :)

 

Jeg tilbyder ..

Healende nærværs massage

I healende nærværs massage ligger du fuldt påklædt, først på maven og derefter på ryggen, på massagebriksen. Hav gerne løstsiddende behageligt tøj på. Jeg guider dig til at lukke øjnene og slappe af i kroppen, hvorefter jeg blidt holder min hånd eller begge mine hænder på forskellige steder på din krop. Massagen løsner emotionelle og muskulære energiblokeringer.

Massagen varer 45 minutter og koster 500 kr
50% rabat til tinkuymedlemmer.

 

Blid afstressende massage

I blid afstressende massage ligger du på briksen iført dit undertøj. Via blide tryk og strøg forskellige steder på din krop iagtager jeg din fysiske, emotionelle og mentale respons på det, og sammen går vi blidt ind i det som bryder frem - med eller uden ord. Efter massagen vil du typisk opleve fornyet energi, kreativitet og grounding.

Massagen varer 1 time og koster kr 700
50% rabat til tinkuymedlemmer


 
Dybdegående transformativ massage

I dybdegående transformativ massage ligger du på briksen iført dit undertøj. Via blide - og af og til kraftfulde - tryk forskellige steder på din krop, går vi sammen ind i hvad led, muskler og sener gemmer på af følelser og andre potentialer. Du bliver inviteret ind i et rum hvor alle følelser, og udtryk for dem, er velkomne, hvilket giver fordybet kendskab til hele dit naturlige selv, healing og en mere kraftfuld fremtræden i verden.

Massagen varer 1½ time og koster kr 900
50% rabat til tinkuymedlemmer

Massagen foregår som udgangspunkt i Tinkuy med mindre andet aftales.

 

Jeg underviser i ..

Morgenmeditation hver morgen kl 7, mandag til torsdag. Meditationsformen er inspireret af Vipassana meditation hvor man sidder helt stille, ideelt uden at røre en muskel, i en time (her gør vi det 38 minutter). Ved at være med de spændinger som kan opstå i kroppen og sindet, forankres en solid kontant til glæde og kærlighed og kreativitet.

Mænd der elsker kvinder er en workshop vi har hver tirsdag i Tinkuy, samt af og til i weekender. Workshoppen er for mænd, som har modet til at lære hele sig selv at kende: Skyggesider, sexualitet, ambitioner, sårbarhed og livsformål.

Begge dele foregår i Tinkuy og forudsætter medlemskab af Tinkuy. Du er hjertelig velkommen til en gratis prøvegang.


Jeg har en baggrund .. 

i den akademiske verden hvor jeg i flere år var overbevist om at naturvidenskaben, på et eller andet tidspunkt, vil give svar på alle vores spørgsmål og behov. Naiviteten af denne overbevisning gik op for mig, da jeg en søndag eftermiddag hørte en kvinde synge på Union Square i New York. Sådan virkelig hørte det.

Jeg tror på kærlighed, åbenhed og sunde grænser og jeg tror på at det sande autentiske selv, og interaktionen mellem disse, er det sværd, der kan bryde den gordiske knude, som vores samfund efterhånden er blevet til. Og nyt vil spire op i den form for kraftfuld ikke-handlen.

Jeg er medstifter og daglig leder af det spirituelle fitnesscenter Tinkuy, og har siden 2001 deltaget i workshops og andre sammenhænge som udfordrer den vanebestemte komfortzone, giver nye perspektiver og forankrer mig i mit naturlige autentiske selv. Udover dette nyder jeg at skrive digte indimellem og om sommeren er jeg som regel at finde på en af de skønne danske øer.

Jeg glæder mig til at møde dig :)

 

Du kan kontakte mig på johan@tinkuy.dk eller tlf 22240542 
 

E535e9a3 1f6f 4e19 bff5 b4121c0e0c12

Lea Thorning

Body-SDS kropsterapeut, Musiker, Kakao ceremonier

Jeg har en 3 årig uddannelse som krops terapeut hos Body-sds med efterfølgende efteruddannelse i 1 1/2 år hvor jeg arbejdede som krops terapeut i body-sds centeret.

Jeg har nu mere end 10 års erfaring og har arbejdet med alt fra div.fysiske skader samt emotionelle kriser, livs kriser og stress.

Body-sds er en dybdegående fysisk massage som arbejder med krop, psyke, hjerte og spiritualitet som en helhed.

Krop og psyke hænger sammen og fordi massagen går så dybt, forløser den ofte også emotionelle og mentale blokeringer som kan have sat sig i kroppen. 

Nogle gange får du øvelser med hjem som kan være med til at forbedre din fysiske tilstand og dit psykiske velvære.

Jeg tjekker ikke ofte min mail, så den bedste måde at kontakte mig er på tlf: 41588800

Ring el. send en SMS for at høre mere eller for at booke en tid.

Som udgangspunkt koster en behandling: 700kr, men hvis du er studerende eller af andre årsager har en stram økomomisk så ring og så finder vi ud af noget sammen <3

 

Jeg har igennem 25 år arbejdet aktivt med min egen healings process og denne ballast og erfaring bruger jeg nu i mit arbejde som terapeut og spaceholder.

Jeg har arbejdet med temaer som depression, lavt selvværd, spiseforstyrrelser, fysisk og psykisk vold, posttraumatisk stress, seksuelle overgreb, shamanisme, at finde ind til min egen essens og styrke,  meditation og forbindelse med intuition og indre guidance... jeg har arbejdet med div. terapeuter og terapiformer igennem årene og har rejst meget igennem de sidste 10 år. For hver rejse har jeg lært mangt og meget om livets mangfoldighed her på jorden...  altsammen noget jeg nu bruger som resourser i mit terapeutiske arbejde og som spaceholder.

 

Jeg er også musiker og afholder kakaoceremonier og kvindegrupper.

Du kan lytte til min musik på:

https://missgreendream.bandcamp.com

 

<3 Lea <3

Dsc01809

Marcello Real

Reconnective Yoga Teacher
www.marcelloreal.com

I'm the Reconnective Yoga teacher at Tinkuy. I'm also a Marriage and Family Therapist (MFT - Danish equivalent "Kandidat grad i psykologi") who does counselings and regressions with an open, compassionate and calm mind.  Private yoga and meditation classes also available. 

Free guided meditations and more at my website: www.marcelloreal.com

Profil billede

Mayaya Louise Schubert

Yoga, Lydhealing, Meditation og ID Psykoterapi
www.kunstenatleve.net

Tidligt i mit liv har jeg interesseret mig for menneskets psyke og dets relation til omverden båret af en naturlig nysgerrighed til at forstå mig selv og andre menneskers bevægegrunde for deres adfærd.
Jeg har siden 1998 primært beskæftiget mig med at støtte børn og voksne sideløbende med min egen personlige og spirituelle udviklingsproces.

Intentionen med min undervisning og individuelle sessioner, er ønsket om at bringe mennesker hjem til sig selv:

 • Der hvor du kan mærke, at du er godt funderet i din krop - tager vare på dig selv og andre. 
 • Bliver bevidst om uhensigtsmæssige mønstre og opdager nye og mere sande veje at gå.
 • Der hvor du bliver istand til at gå bag den mentale støj, finder indre ro og oplevelse af at være forbundet til noget større. 

I Tinkuy underviser jeg i soundful yoga og tilbyder individuelle sessioner.

Pris: 450kr. pr. time

for mere info se www.kunstenatleve.net

Img 7852

Michelle R. Wulff

Psykomotorisk terapi

Jeg hedder Michelle Wulff.

Jeg er 28 år og uddannet psykomotorisk terapeut ved Københavns Professionshøjskole (KP). I Tinkuy tilbyder jeg psykomotorisk terapi. Du kan læse mere om terapien på fagforeningens hjemmeside.

Hvis du er interesseret i at høre endnu mere om psykomotorisk terapi, er du mere end velkommen til at kontakte mig: michelle.wulff@hotmail.com eller tlf 61382022

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Pris:
1 x psykomotorisk terapi af 75 min.: 600 kr.
Er du studerende, pensionist eller arbejdsledig er prisen: 500 kr. 

13319884 1060372630710328 2519399460286632903 n

Mikkel Franklin

Access Bars behandler
mikkelfranklin.com

Hej jeg hedder Mikkel. Jeg er uddannet Access Bars behandler og tilbyder sessioner i Tinkuy.

Access Bars er ny tids healing. Det er en behandlingsform der inkluderer let berøring af 32 punkter på dit ansigt.

Det er en række værktøjer og processor skabt til at du nemmere kan være dig selv og slippe alt det som ikke er dig! Access Bars er bl.a. godt mod tankemylder, fastlåste overbevisninger, uro, stress, angst, PTSD, OCD, ADHD og en hel række andre ting.

Access Bars hjælper dig til overskud og lethed, mere ro, bedre søvn, godt humør, større bevidsthed og bedre kropskontakt.

Pris for 1 time og 15 min. er 395 kr. Som medlem af Tinkuy tilbydes du en behandling til 250 kr. for 5 kvarter.

Du kan se mere om Access Bars på min hjemmeside her http://mikkelfranklin.com/access-bars

Du kan bestille en tid her http://mikkelfranklin.com/booking

Kh Mikkel

Img 0999 001

Sara Evers


www.saraevers.dk

Tantra / Healings massagen er skabt ud af det bedste fra healing og tantra
Samlet giver de to massager en stærk oplevelse af glæde, nærhed og en dyb afslapning Du åbner op for dine indre spændinger, og oplever stor velvære
nyd den sensuelle massage , du skal ikke præstere noget. 

Jeg begynder og slutter med at ligge mine hænder på dine skuldre det skaber Helheden.

Jeg giver , du modtager. Jeg masserer dybt og blidt.  Din sensualitet vågner og din krop bliver en stor modtager og  giver af kærligheden i dit hjerte
Massagen,  åbner op for det smukke  LYS DU ER.


Du ligger på en briks, er nøgen og bliver masseret på hele kroppen !
Ryg, baller, ben , fødder, ansigt , arme ,brystkassen, hænder ,mave,  kønsdele , giv dig stille hen og nyd oplevelsen

Massagen kan afhjælpe manglende lyst, rejsning, sen/ tidlig udløsning, incest, underlivs smerter og overgreb

Giver  din sexsualitet dybde og styrker din selvaccept
Sexsualiteten indeholder stor kraft og styrke. Vores sexsuelle lidenskab er Livets grundlæggende energi og en stor del af vores samlede Livsenerg


Afsæt ca 2 timer , disse inkluderer samtale og  1½ times  massage  800 kr
Der kan ikke betales med bank kort eller overførsel af beløbet

Jeg er i KBH Tinkuy på forskellige dage .....se venligst på min www. Tak

Mvh Sara Evers

galleria@saraevers.dk tlf. 51823479

www.saraevers.dk

 

Tanja mc hjemmeside

Tanja Martinez Vazquez

Manifesterende Samtaler
www.whatsaliveinyou.com

Manifesterende Samtaler

 

Manifestér dine drømme 

Hvad drømmer du om? Er din drøm gemt bag lag af frustration? Har du fået overbevist dig selv om at din drøm ikke er mulig? Mangler du kærlige puf så du kommer i gang med at leve din drøm? 

 

Fællesskabet trives først når alle lever i samklang med det deres hjerte brænder for og deres sjæl kalder på. Så hvad venter du på? 

 

Som noget nyt i Tinkuy tilbyder jeg individuelle Manifesterende Samtaler. Jeg anbefaler 3-5 sessioner for at komme i dybden med din drøm og allerede nu tage de første skridt der manifesterer din drøm. En session varer 60-120 minutter afhængig af hvilke metoder vi bruger. En session koster 750 kr. Tinkuy medlemmer betaler 375 kr.

 

Om mig

Jeg har gennem de sidste 15 år arbejdet bevidst med min egen manifestationskraft. Jeg oplever verden som en helt fantastisk magisk legeplads, når jeg følger mit hjerte og min sjæls kald. Jeg har ligeledes støttet andre gennem kurser og samtaler i at udleve deres drømme både i forhold til sundhed, arbejdskaldet, uddannelse og relationer. 

 

Om processen

Jeg benytter en bred vifte af metoder som jeg mærker vil give dit manifestationsfelt ekstra kraft. Metoderne er inspireret af urfolkets visdom, naturens spejl, coaching, visualisering og mental træning. 

 

Du er velkommen til at høre mere eller booke en tid på mail: tanja@whatsaliveinyou.com eller mobil 23278877.

Img 6723

Zsofia Cserhati

Massør, LoveYourBelly og Yoga instruktør

I studied massage and yoga because I am motivated to help others relieve the pain and stress that the everyday loads on us. For this reason, I trained on different techniques to adapt each session to what you need the most at the moment.

I offer

Relaxing massage

Deeptissue massage

Pregnancy massage

Chi Nei Tsang massage

Private training of the Love Your Belly exercies for mothers who has Diastasis recti 

 

My studies

 • 2012- 2014  Msc. in nature management, University of Copenhagen, København, Denmark
 • 2016  Yoga Instructor, Ananda Marga Denmark, Vig Denmark
 • 2017  Thai Massage, Shivagakomarpaj Old Medicine Hospital, Chiang Mai, Thailand
 • 2017 Foot Massage, Shivagakomarpaj Old Medicine Hospital, Chiang Mai, Thailand
 • 2017 Chi Nei Tsang massage, Ohm Rinraya, Chiang Mai, Thailand
 • 2017 Loveyourbelly Instructor- Exercise To Correct Diastasis Recti, Jama Studio, Budapest, Hungary
 • 2018  Prenatal and Baby-Mother Yoga Instructor, AUM Yoga Studio, Budapest , Hungary
 • 2018 Hot Stone Massage, Solar Plexus Massage Skole

 

Find en behandler

I Tinkuy kan du finde et bredt udbud af forskellige behandlingsmuligheder.

Se behandlerne i listen til venstre.

Else