Hanna Snorradóttir

Storyteller, storydanser og trivselscoach

Resized dsc 8321

Hanna Snorradóttir

Storyteller, storydanser og trivselscoach
www.storydancing.com

Formålet med Tinkuy er at aktiviteterne i huset hjælper medlemmerne til at mærke sig selv gennem bevægelse i krop, sind og ånd.

Hanna Snorradóttir bidrager til dette formål ved at tilbyde undervisning. Du kan læse mere om Hannas undervisning til højre.

Jeg arbejder med nordisk mytefortælling, fri dans og visualisering igennem StorydancingTM.

Jeg er oprindeligt uddannet miljøingeniør, men for 15 år siden dansede jeg mig ud af en dyb depression. Det kick-startede en proces, hvor jeg begyndte at leve mit liv mere og mere fra mit hjerte og stille mig selv det spørgsmål: ”Hvad vil livet mig? ” ”Hvad ræsonnerer med mit hjerte?”

Siden da har jeg udviklet Storydancing-konceptet, hvor vi spejler vores liv i de nordiske myter igennem fortælling, dans og visualisering.

Jeg tror på, at når vi forbinder os med vores rødder i de nordiske myter og giver det et skabende udtryk, kommer vi i kontakt med noget større end os selv. Noget som bærer os igennem både den største glæde, som vi næsten ikke tør mærke af frygt for at den er ”for god til at være sand” og den dybeste sorg og livskriser.

Som underviser beskrives jeg som værende passioneret, nærværende, tillidsvækkende og empatisk. Jeg elsker at se mine kursister opnå dybe indsigter i deres liv og åbne op for et hjerterum, hvor en magisk forvandling kan finde sted.