Spørgsmål og svar


Hvad er Tinkuy?

Tinkuy er et spirituelt fitnesscenter hvor du sammen med andre kan træne din 'spirituelle muskel' via meditation, bevægelse og inspirerende oplæg. Vores tre kerneværdier er:

  • SAMSKABENDE: Bevæg og lad dig bevæge i krop, sind og ånd via inspirerende oplæg, playshops og mødet med andre.
  • SAMVÆR: Mød nye mennesker i et trygt og hjertevarmt miljø, øg pulsen med dans og sænk den igen i vores oxytocinstimulerende café.
  • NÆRVÆR: Vedligehold din spirituelle praksis via meditation, yoga og "open space" arrangementer. Mærk hvordan din disciplin styrkes.

Centeret har en stor undervisningssal, behandlerrum, kontor og fælles lounge område. Medlemskab koster kr 432/md for KOMPLET og 216/md for BASIS.


Hvad betyder udtrykket ”Tinkuy”

Det er "mødet mellem to energibobler", som kan være mødet med sig selv, det guddommelige .... eller mellem to mennesker når de mødes i hjertet. Det kan også betyde det punkt hvor to floder mødes. Eller hvor to bjerge mødes. Er det ikke fedt at et folk ærer og husker dette ved at give det et navn?


Hvordan bliver jeg medlem?

I Tinkuy følger vi naturens rytme og åbner for nye medlemmer ved nymåne. Du kan se hvornår næste nymåne er i denne kalender


Kan alle blive medlem?

Ja, alle kan blive medlem så længe vi har plads. Tinkuy har 2 medlemsskaber: BASIS og KOMPLET. Centeret har kapacitet til 480 BASIS medlemmer og 120 KOMPLET medlemmer.

Både BASIS og KOMPLET giver fri adgang til alle aktiviteter i hverdagene mandag til fredag og 50% rabat på weekendarrangementer. KOMPLET medlemmer har desuden adgang til fripladser i weekenden, samt mulighed for behandlerprofil og booking af behandlerrum.


Nu har jeg tilmeldt mig – hvad så?

Du modtager i løbet af en uge en mail med mere information. Og du er altid velkomme til at skrive på mailen info@tinkuy.dk hvis du har spørgsmål.


Hvordan foregår betalingen?

Prisen er 216 kr/md for BASIS og 432 kr/md for KOMPLET. Du kan betale på en af disse to måder:

Kreditkortbetaling:

Du kan enten betale via dit kreditkort på tinkuy.dk – denne metode kører automatisk.

Bankoverførsel:

Ellers kan du betale på kontonummer i Merkur Bank Reg. 8401 konto 1292459. VIGTIGT! Husk hvis du betaler via bankoverførsel at sætte det til en fast månedlig overførsel. Og husk endelig at skrive dit navn i overførselslinjen (max 20 tegn), når du betaler for dit medlemskab, så kan vi finde din indbetaling på kontoudtoget. Så snart betalingen er tikket ind på bank kontoen sender vi dig en velkomstmail.


Hvornår kan jeg gøre brug af mit medlemskab?

Såsnart du har betalt for dit medlemskab enten via kreditkort eller bankoverførsel kan du benytte dig af de fri aktiviteter, der er inkluderet i dit medlemskab. Når vi har modtaget din betaling sender vi dig snarest en velkomstmail med mere info.


Hvad får jeg for mit medlemskab?

Du får fri adgang til alle Tinkuys aktiviteter i hverdagene. Se aktiviteterne her

Se også facebookgrupperne Tinkuy – medlemmer og Spirituelt Fitnesscenter i Hjertet af København


Hvorfor er det så billigt?

Tinkuy agerer på markedsøkonomiens præmisser og samtidig har vi det fælles bedste for øje ved at overskud på forskellige planer går tilbage til det community som virksomheden er en del af. Vi holder det billigt, da vi tror at den traditionelle økonomi synger på sidste vers og den nye gaveøkonomi snart bliver standarden. Den bedste brobygning mellem disse to systemer er commitment via et mindre månedligt beløb.

Centeret har behov for en balance mellem KOMPLET og BASIS medlemsskaber på 250 / 500 personer for at være i økonomisk balance.


Hvor finder jeg en oversigt over aktiviteter i centret?

Du finder en overskuelig uge oversigt på aktivitetsoversigten hvor du også kan læse mere om den enkelte aktivitet.


Hvor mange pladser er der på holdene?

Tinkuy har sat det samlede medlemstal således at ingen tilmelding er nødvendig. Du kommer bare :)

Der er typisk 10 deltagere på et hold i dagtimerne, og 15-20 om aftenen.


Hvor tilmelder jeg mig aktiviteterne?

Se under den enkelte aktivitet på aktivitetsoversigten. Du må også meget gerne melde dig til via facebook events (på en af grupperne Tinkuy – medlemmer eller Spirituelt Fitnesscenter i Hjertet af København). Det er nemlig rigtig rart for arrangøren at have overblik over hvor mange der ca kommer.


Dækker medlemskabet også mine børn?

Ja, medlemskabet dækker også dine børn. Og du er meget velkommen til at tage dine børn med. Husk at tjekke om den enkelte aktivitet egner sig til børn.


Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab uden opsigelsesvarsel. Ved opsigelse må du meget gerne sende en mail til medlem@tinkuy.dk

Hvis du er tilmeldt bankoverførsel stopper du herefter din automatiske overførsel via din egen bank/netbank. Hvis du opsiger og har betalt for en måned stopper medlemskabet efter udløb af den måned.

Hvis du er tilmeldt via kreditkort skal du afmelde din betaling under “min profil” for at betalingsaftalen ophører.

Vedr pause i medlemskabet: Nogle måneder er du nok mere aktiv og bruger de tilbud centeret har meget, og andre måneder er du mindre aktiv og holder en pause (men betaler stadig kontingent). Når du holder pause opsparer du frugter til fx at booke behandlerrummet på et tidspunkt.

Hvis du holder betalingspause i medlemsbetalingen skal du informere os via medlem@tinkuy.dk hvorefter vi vil stoppe medlemsskabet - herefter kan du tilmelde dig igen senere såfremt der er ledige pladser.


Andre spørgsmål?

Skriv endelig en mail på info@tinkuy.dk hvis du har spørgsmål du endnu ikke har fået svar på.