Aktiviteter

Kundaliniyoga w/Agnieszka Bera

Tidspunkt: 10. Jan., kl 10:00
Varighed: 90 minutter
Tovholder: Johan Tino

Agnieszka Bera underviser i Hot Yoga, Vinyasa, Hatha, Yin- og kundaliniyoga.

Agnieszka har over 500 timers yogauddannelser og er certificeret yogalærer af Yoga Alliance. Hun har undervist i yoga i mere end 10 år.

Agnieszkas passion er Kundalini yoga og er også certificeret af Yoga Alliance og Kundalini Research Institute som Kundalini Yogalærer. Agnieszka underviser tillige i pilates.

Hvad lægger du vægt på i din undervisning? I mine klasser fokuserer jeg på alignment og kropsbevidsthed. Jeg ønsker, at folk finder ind til at kunne mærke deres krop og mærke dem selv. Derfor viser jeg mange alternative muligheder, så alle kan være med – også til de mere udfordrende stillinger. Jeg går meget op i at lave en god og grundig afspænding, hvilket giver plads til, at udøverne kan finde ro og balance.

Hvad giver yoga dig? Yoga har ændret mit liv, og den fortsætter med at udvikle mig hele tiden. I yoga finder jeg ro og forbindelse til mig selv. At praktisere giver mig både en stærk og fleksibel krop, men også et roligt og åbent sind.

Hvad ønsker du, at medlemmerne tager med sig efter en klasse med dig? Jeg håber, at de har fået ‘vækket’ deres krop og føler ro, fred og lykke.

(fra senses.dk)