Aktiviteter

Mænd der elsker kvinder

Tidspunkt: 16. Apr., kl 15:30
Varighed: 90 minutter
Tovholder: Jakob

Vil du være med til at forbedre oplevelsen mellem mænd og kvinder?
Vil du være med til at finde en dybere, mere berigende kontakt til dig selv som mand?
Vil du gerne kunne hvile ind i en kraftfuld, skabende maskulinitet?
Vil du gerne finde mere glæde og sjov i dating, sexliv, parforhold eller relationer?
Kunne bruge forhold og dynamik som spejl på dig selv og din udvikling?

Mandegruppen her tirsdag eftermiddag, er et sted vi kan eksperimentere. Vi beskæftiger os med udvikling for mænd generelt, med særligt fokus på hvad der sker i relationer, i særdeleshed til partnere.

- At være i vores styrke.
-Hvile ind i modighed og kraft
-Maskulin/feminin dynamik
-Hvordan vi skaber givende polaritet
-At give vores gave
og meget mere.


Vi arbejder hovedsageligt med praktiske kropslige og meditative øvelser, hvor vi skruer ned for ordene. Hver gang slutter vi af med en sharing, hvor det er muligt at dele i broderligt selskab.

Et centralt tema i gruppen er dynamikken mellem den maskuline vidne-kvalitet og det feminine flow og indhold. Vi taler her om maskulin/feminin energi som det forstås i de gamle visdomstraditioner, hvor begge køn indeholder begge energier.
En kvinde kan altså f. Eks. sagtens være i sit maskuline og vidne og værdsætte det feminine i en mand, eller en mand kan vidne og værdsætte det feminine i en anden mand, ligesom begge køn kan være neutrale i energien. Dynamikken mellem maskulin og feminin energi er ikke kønsspecifik som sådan. Oftest vil mænd dog have nemmest adgang til det maskuline, og kvinder til det feminine. Når mænd og kvinder kan hvile ind i den pol de føler sig mest identificeret med, opstår muligheden for berigende dynamik, og mange oplever større passion, intensitet og en tydeligere spejling.

– hvis du er en mand der elsker andre mænd, eller ønsker at leve helt uden partnere og seksualitet, men synes de her områder er spændende kan du sagtens deltage og have gavn af at deltage.

Hvem kan deltage: Alle mænd der er interesseret i at arbejde med hvorfra i dem selv de møder verden. Ingen erfaring med meditation er nødvendig.

Gratis for Tinkuy medlemmer
Som gæst er du velkommen til én gratis prøvetime i Tinkuy

-Hvis du er interesseret i disse emner, holdes der også en fordybet og udvidet workshop den 1. Lørdag i hver måned

Vi glæder os til at se dig –

Med værdsættelse og glad vilje,
Jakob Myrhøj og Johan Tino