Aktiviteter

Et vigtigt møde v. Johannes Trägårdh Jensen

Tidspunkt: 3. Dec., kl 19:00
Varighed: 120 minutter
Tovholder: Johannes Trægårdh

Nej. Den dag kan jeg ikke.
Desværre. Lyder ellers spændende.
Men jeg har et vigtigt møde.
Et rigtigt, vigtigt møde.

Dette er en invitation til sådan et vigtigt møde. En invitation for dig til at mærke hvad der er vigtigt at møde.

Hvad er virkelig vigtigt for dig? Hvad er vigtigt ved livet .. i livet, for livet?

Jeg vil mærke hvad du finder rigtig vigtigt. Lad os mødes om det. Lad os mødes, i det og for det. Lad os møde vigtigheden lige nu og her.

Alt for ofte fremkalder vi det uvæsentlige og ligegyldige i hinanden. Det gør jeg mig umage med at vi ikke gør her. Og hvis jeg mærker det ikke er vigtigt nok, så er det min opgave uden tøven at flytte fokus til noget vigtigere. Og det er vigtigt, at jeg gør det fra et uvigtigt sted.

En vigtigPer synes han er rigtig vigtig. Andre mennesker skal være glade for hans person. Vores personlighed kan godt have tendens til det samme. Derfor kommer vi ofte til at bruge meget tid på blot at anerkende personligheden (egoet) og sige til den, at den er vigtig. Så lad os få det overstået med det samme: Kære personlighed. Jeg anerkender dig. Du er vigtig. Men idag har jeg et vigtigt møde. Så selvom du er meget spændende. Så kan jeg ikke lige den dag.

Når noget er vigtigt, så bliver alt det andet mindre vigtigt og betyder ikke så meget. Det har vigtigPersonlighed godt fanget. Og så kommer vi til, ikke at give alt det andet plads. I det her rum bytter vi rundt på prioriteterne.

Hvis nu vi giver det der er vigtigt plads, hvad sker der så?

Kom med på en opdagelsesrejse ind i livet, ind i nuet, ind her. Og vær medskyldig i en nysgerrig undersøgelse af hvad der er vigtigt.


Praktisk:
Tryk på dørtlf, hvor der står Tinkuy, så låser døren op. Og igen det samme inde i porten. Vi er i salen på første sal.

Vi starter præcis kl. 19. Hvis ikke du kan være der til tiden er det fordi noget andet var vigtigere for dig. Vær nærværende med dét istedet. Og kom hér når det er vigtigt nok for dig.

Der er fri adgang for medlemmer af Tinkuy. Entre for gæster er kr 50.


Om Johannes:
Her kunne stå noget vigtigt om Johannes som facilitator. Men vigtigere endnu, så kunne denne korte beskrivelse på nogle få linjer have den sidste afgørende effekt, som fik dig til at synes at det her lyder vigtigt nok til din sparsomme tid. Noget tredje og vigtigt der kunne stå var et eller andet der virkelig gav dig tillid til Johannes, og til at det bliver en aften det er vigtigt ikke at gå glip af. Men så er det jo også vigtigt beskrivelsen ikke bliver for lang.