Aktiviteter

Fordybelse og nærvær til dig selv… Stå stærkt og afslappet.

Tidspunkt: 22. Jan., kl 13:30
Varighed: 120 minutter
Tovholder: Jens

Fordybelse og nærvær til dig selv…
Stå stærkt og afslappet.

Niveau: Alle

Intention: At du som deltager lærer dit åndedræt at kende. Hvordan du kan øge dens volume og derved dit indre rum. Det kan betragtes som en terapitime hvor du får indsigt og adgang til at skabe flow i “krogene” af krop og sind.
Dit indre rum er afgørende for, at situationer (triggere), indre som ydre, er lettere at være i.

Jeg har i mange år (10+), i en til en sessioner, hjulpet mennesker med, at genskabe kontakt til kroppen og deres essens/væren.
Al den erfaring vil jeg trække på i denne workshop. De klienter der bruger “bare lidt” af disse fif og viden klare sig markant bedre.

Jeg vil undervise med simple beskrivelser kroppens fysiologi vedrørende åndedrættet og det vil være fundamentet for din rejse/oplevelse.

Den simple tilgang vil give større mulighed for, at mærke og føle hvad der sker i din krop i stedet for at analysere/bruge hjernen (er det nu rigtigt mv.).

Når vi så har stiftet bekendskab med egen krop vil jeg bruge min viden fra akupunkturens muskel, organ og følelser’s sammenhæng så du personligt har en ide om/ved hvad det er der foregår i dit indre.

Vi vil bruge skumrulle til at styrke og træne åndedrættet. Denne form for breathwork er i den milde ende. Der er ikke en bestemt rigtig teknik og det vil være på dine egne præmisser. Du behøver i at knokle for et give slip eller forløse.

Pris: 200kr. /medlem 100kr

Kan varmt anbefale meditationen kl 16.

kærlig hilsen
Jens Wied Gress