Aktiviteter

Money and Soul niveau 1 - penge i et fortidsperspektiv

Tidspunkt: 24. May., kl 17:00
Varighed: 240 minutter
Tovholder: Eva

Har du nogensinde tænkt over din relation til penge og hvordan den påvirker dit liv?

Vores relation til penge er en stor del af vores personlige livshistorie. En lille del af denne relation drejer sig reelt om penge, og den resterende del handler om noget helt andet – nemlig alt det vi projicerer over på penge.

Penge kan være en projektion for håb, ambitioner, drømme, kærlighed, spiritualitet, tryghed, angst, frustrationer, utilstrækkelighed eller håbløshed. Penge kan være en omregningsfaktor for omsorg, et symbol på succes, et mål for magt, et løfte om lykke eller en afstivning af selvtilliden. Vi bruger penge til at regulere følelsesmæssige stemninger, øge selvværdet og påvirke vores relationer. Vi lader også penge fortælle os, hvad vi kan og ikke kan i vores liv.

Dette er den første i en række af tre workshops og på denne workshop arbejder vi med penge ud fra et fortidsperspektiv. Du får mulighed for at undersøge, hvordan penge lever i dig. Ret konkret får du mulighed for at undersøge, hvordan du tænker, føler og sanser penge, og hvordan det påvirker dit liv.

Workshoppen er oplevelsesbaseret og vil være en blanding af konkrete øvelser, arbejde i mindre grupper, oplæg, spørgsmål og opsamling. I forbindelse med selve workshoppen vil I få udleveret det materiale, der skal arbejdes med under forløbet. Jeg stiller papir og blyanter til rådighed.

For at kunne deltage i arrangementet skal du have 30kr. med dig i kontanter.
Da der er et begrænset antal pladser, vil jeg bede dig om at tilmelde dig hos Eva via sms på mobil 53842240 eller via mail på info@money-matters.dk

Workshoppen foregår hos Tinkuy, Badstuestræde 13, 1209 København.

Der vil være te og kaffe. Medbring mad, hvis du skulle blive sulten undervejs.
Har du spørgsmål vedr. workshoppen, så kontakt mig (Eva) på info@money-matters.dk

Vil du læse om mere integrativ finansiel terapi og hvad det vil sige at arbejde terapeutisk med sin relation til penge, så besøg mig på:

https://money-matters.dk/