Aktiviteter

Hinduistisk aften/Den Hinduistiske Kærlighedsimpuls

Tidspunkt: 5. Aug., kl 19:00
Varighed: 180 minutter
Tovholder: Ziadria

Dans, Sang, Meditation og healing i Den Hinduistiske Kærlighedsimpuls
Spirituel Hinduisme

Åben dig for den spirituelle impuls i De Store Verdensreligioner, og modtag healing og inspiration gennem dans, sang og meditation, og gennem religionernes forskellige praksisformer (Trommerejse, sufidans, musik m.m.)

Den Spirituelle Hinduisme

Vi åbner os for Shiva og Krishna og modtager healing fra den spirituelle kærlighedsimpuls i Hinduismen gennem Hellig Dans/Universel Fredsdans, Frigørende dans og dansemeditation, mantrasang og meditation

Hellig Dans/Universel Fredsdans

Hellig Dans/Universel Fredsdans er meditative cirkeldanse med simple trin, fra forskellige kulturer og religioner og cirkeldanse til new age musik og klassisk musik. Det er en aktiv form for meditation, der skaber nærvær i nu'et og en oplevelse af fællesskab og enhed.

Fri dans og dansemeditation

Fri dans og dansemeditation er frigørende dans der hjælper os til at udtrykke og være dem vi er ved at nyde musikken og lege med musikkens mangeartede stemninger. Ved at lade din krop danse og bevæge sig frit som du har lyst til det lige nu, frigør du dig selv fysisk, psykisk og mentalt til at være den du er inderst inde. Dette gør dansen til meditation, hvor du slipper mere og mere af din kontrol og dine forsvarsmekanismer, for at lade dansen udspringe fra dit indre på din unikke måde og uden fokus på hvordan det ser ud.

Mantrasange

At synge mantrasange påvirker både dine følelser og din krop, således at du opnår en bedre centrering i dig selv, en dybere meditativ tilstand og en større psykisk velvære.

Meditation

Meditation hjælper dig ind i en dybere væren, hvor du kan modtage healing og inspiration fra den åndelige dimension.

Entré: 100 kr. (50 kr. for medlemmer)

Ingen tilmelding - bare kom - Alle er velkomne!

Vi glæder os til at danse, synge og meditere sammen med dig/jer!

Mange kærlige Solhilsener fra Ziadria og Michael