Aktiviteter

TRE – tension & trauma release

Tidspunkt: 21. Sep., kl 17:30
Varighed: 75 minutter
Tovholder: Sascha

Din krop er en million år klogere end dit hoved ;-)

I TRE følger vi kroppens egen visdom. Vi arbejder med vagusnerven, psoasmusklen og bindevævet, bl.a. med rystelser gennem rygraden. De frigiver spændinger fra korsbenet til kraniet. Og er en sund reaktion på forløsning. Alle kan være med til TRE uanset alder og fysisk form og man behøves ikke at have prøvet det før.

Metoden er udviklet af læger og forskere, der har arbejdet i krigszoner, for effektivt at forløse folk med chok i kroppen. Nu bliver den brugt verden over af psykologer, psykoterapeuter og fysioteraputer. Det er dog ikke noget lægevidenskaben har opfundet, vores nervesystem er millioner af år gammelt.

I dag har vi mennesker bare en stor selvbevidsthed som gør at vi ikke altid reagerer naturligt og får forløst spændingerne. De kan sætte sig fast i vores system og skabe fx. nervøst nervesystem, depression, vrede og anspændthed eller at føle sig væk fra sig selv. Det sker for os alle nu og da, vi jo ikke længere er dyr, men forsøger vores bedste på at passe ind i den moderne verden og gerne udsætter vores behov og reaktioner.

TRE er i sig selv ret enkelt – naturen behøves ik en PhD for at virke. Væk med at overtænke og lad kroppen gøre arbejdet autonomt. Du skal "bare" overgive dig til din krop og den vil bruge sin egen visdom til at forløse lige præcis dét du har behov for gennem de autonome bevægelser. Og forhåbentligt bringe dig glæde og fred eller dyb indsigt.

Altsammen så du kan blive mere DIG.

Sascha Jespersen, uddannet TRE provider med efteruddannelser i fascia (bindevæv) og meget andet. Det vigtigste er ikke mig – men hvordan din krop tager imod det.

75 minutter.

Pris: 90 kr. for non-members. 45 for Tinkuy members.

Tilmeld dig her.

Hvis du ikke er medlem, så tilmeld dig ved at skrive en sms til mig på 2728 4800 eller PM på facebook: facebook.com/sas.jespersen

Betaling sker via Mobilepay og betales inden timen starter på: 2728 4800.

Vi ses :)
Sascha

0 Aktive bookinger