Aktiviteter

Lydbad med Signe // Lydbad med Signe

Tidspunkt: 27. Sep., kl 19:00
Varighed: 75 minutter
Tovholder: Signe Jung

Sessionen starter med åndedrætøvelser og en guidet afspænding, hvorefter kroppen "bades" i lydene og vibrationerne af 13 klangskåle og en gong fra Himalaya.

-- PRAKTISK --

Tinkuys lokaler ligger på Badestuestræde, 13 i København. Vi mødes i lokalet på 1. sal. Max 6 deltagere per session.

Det eneste der forventes af dig er, at du kommer og lægger dig til rette :) Vi ligger med 1 meters afstand og det anbefales, at du medbringer din egen yogamåtte og tæppe. Måtter, tæpper og sprit er dog også til rådighed hos Tinkuy.

Afslappende, varmt tøj og sokker anbefales, da krops-temperaturen hurtigt kan falde.

-- FORDELE VED LYDBAD --

- Dyb afslapning: Kombinationen af åndedrætarbejde og de beroligende lyde og vibrationer skaber en afslappende tilstand, hvor kroppen og sindet kan koble fra. Deltagerne ligger i shavasana - en restorativ yoga stilling - der opfordrer kroppen til hvile og restitution.

- Stress-reducerende: Lydene og vibrationerne hjælper automatisk hjernen til at fokusere på noget andet end tanker. Dette kan hjælpe med at reducere stress-symptomer og lede til bedre søvn og koncentration.

- Helbredende effekt: Lydenes frekvenser skaber vibrationer, der kan stimulere cellerne i kroppen og derved skabe en helbredende effekt i nervesystemet, muskler, led og sener.

-- PRIS OG REGISTRERING --

100 kr
50 kr for Tinkuy medlemmer

Der er 10 pladser og du reserverer din plads ved at indbetale med MobilePay på 60 54 90 66.

Bemærk at lydbade ikke anbefales til mennesker der: i) er under 15 år gamle, ii) er blevet opereret inden for de sidste 3 måneder, iii) er i første trimester af graviditet, iv) har en pacemaker.