Aktiviteter

Lydbad med Signe

Tidspunkt: 17. Sep., kl 19:00
Varighed: 75 minutter
Tovholder: Signe Jung

Sessionen starter med åndedrætøvelser og en guidet afspænding, hvorefter kroppen "bades" i lydene og vibrationerne af 13 klangskåle og en gong fra Himalaya.


-- PRAKTISK --


Det eneste der forventes af dig er, at du kommer og lægger dig til rette :) Vi ligger med 1 meters afstand og det anbefales, at du medbringer din egen yogamåtte og tæppe. Måtter, tæpper og sprit er dog også til rådighed hos Tinkuy.


Afslappende, varmt tøj og sokker anbefales, da krops-temperaturen hurtigt kan falde.


-- FORDELE VED LYDBAD --


- Dyb afslapning: Kombinationen af åndedrætarbejde og de beroligende lyde og vibrationer skaber en afslappende tilstand, hvor kroppen og sindet kan koble fra. Deltagerne ligger i shavasana - en restorativ yoga stilling - der opfordrer kroppen til hvile og restitution.


- Stress-reducerende: Lydene og vibrationerne hjælper automatisk hjernen til at fokusere på noget andet end tanker. Dette kan hjælpe med at reducere stress-symptomer og lede til bedre søvn og koncentration.


- Helbredende effekt: Lydenes frekvenser skaber vibrationer, der kan stimulere cellerne i kroppen og derved skabe en helbredende effekt i nervesystemet, muskler, led og sener.


-- PRIS & REGISTRERING --


100 kr (via MobilePay 60549066)
50 kr for Tinkuy medlemmer


Du reserverer din plads ved at sende en SMS på 60 54 90 66.

Bemærk at lydbade ikke anbefales til mennesker der: i) er under 15 år gamle, ii) er blevet opereret inden for de sidste 3 måneder, iii) er i første trimester af graviditet, iv) har en pacemaker.

Mere om Signe: https://www.facebook.com/Sound-bath-with-Signe-Lydbad-med-Signe-100319414905919/

1 Aktive bookinger

Elisa Diepeveen