Aktiviteter

Workshop: DESIGN DIT DRØMMELIV - del 1

Tidspunkt: 16. Feb., kl 14:00
Varighed: 180 minutter
Tovholder: Helle

- og find ud af hvordan du MANIFESTERER det
med 2 garvede kvinder som dine guides

Vi holder en spændende og intens workshop, hvor du får alt, hvad vi har inden for empowering for det nye liv, du ønsker dig:
1) Vi renser tavlen, oprydning og udrensning i det gamle og uønskede, så du står rent og klart til at skabe det nye
2) Planlægning af det nye liv, sæt mål der dur
3) Sæt intentionen og få brugbare metoder til at din intention går igennem
Vi benytter flere kraftfulde metoder:
- Udrensende og forstærkende dans ved brug af naturens kraft
- Meditationer og coaching-teknikker til afklaring af dit hjertes inderste længsel for dit nye liv og din fremtid i det hele taget
- Målsætning udformet så det er fokuseret
- Visualisering og forankring

TINE HUGE er selvstændig med virksomheden Huge-by-heart, hvor hun leverer ydelser lige fra 1-1 mentoring, procesværtskab af processer for indvider og organisationer til healing og healende shamanistisk dans. Tine har en lang række succesfulde projekter bag sig, som hun har udført i samarbejde med organisationer og privatpersoner. Tine flytter folk og virksomheder. Hun går dybt og griber efter og med hjertet. Tilgangen er hjertelig og stærk. Tine har et intenst og fokuseret nærvær, som du tydeligt kan mærke. Tine har en række uddannelser bag sig, herunder terapeut- og healinguddannelser. Tine er desuden Cand. Mag. i dansk og psykologi. Tine har desuden i en lang årrække været tilknyttet og modtaget undervisning fra en inka-shaman.

HELLE BORDINGGAARD er selvstændig coach og en kapacitet inden for personlig udvikling, facilitering af processer og workshops samt coaching omkring ledelse, karriereudvikling og personligt lederskab. Hun har mange års erfaring dels som leder og fra selvstændig virksomhed, hvor hun har hjulpet et utal af virksomheder og mennesker til at skabe stærke resultater. Helle trækker på sin årelange erfaring i en særlig kombination med inspiration hentet fra den spirituelle verden. Helle er et livstykke af talent og energi, og det er en stor fornøjelse at se hende i aktion. Helle er uddannet master i kommunikation og Bsc. i erhvervsøkonomi. Hun har desuden deltaget i en lang række workshops og kurser i personlig og spirituel udvikling i ind- og udland. Hun har i mange år været tilknyttet og modtaget visdom fra en indisk Mahatma.

Workshoppen er opdelt i 2 dele, men du kan nøjes med at deltage i den første:

Søndag d. 16/2 kl. 14-17 - 1. del

Vi holder desuden en opfølgningsworkshop for deltagere, som ønsker ekstra og forstærkende kraft på fremtidsarbejdet og manifestering af det nye livsdesign efter workshoppen del 1:

Torsdag d. 27/2 kl. 19-22 – 2. del

Prisen per workshop er kr. 300 for ikke-medlemmer og 50% rabat til Tinkuy-medlemmer. Der er 1 gratis plads til fuldt medlemskab.

Først til mølle. Tilmelding med DATO og betaling på mobilepay 20 678 611 (Helle) eller 27 646 023 (Tine). Når betalingen med angivelse af dato er modtaget, er du tilmeldt.

Vi glæder os rigtigt meget til at hjælpe dig med at redesigne dit liv og skabe fremtiden, som du gerne vil have den – og lad 2020 blive dit bedste år nogensinde.

Hjertekram
Tine & Helle