Aktiviteter

Tempofyldt cirkeltræning med fokus på åndedræt v/Thomas Skjold Munch

Tidspunkt: 11. Sep., kl 10:00
Varighed: 120 minutter
Tovholder: Thomas Skjold

Grundtræning
Vi renser og genopretter balancerne i kroppen, igennem serier af bevægelser med fokus på åndedrættet.

Jordforbindelse
Første 2/3 af træningen foregår mens vi stående finder fodfæste.
Vi arbejder dybt ind i Tæerne, fødderne lægge, knæ, lår, baller, hofte, lyske, lænd, rygsøjlen, ved brug af armene og til sidst nakken.

Op at flyve
1/3 af træningen, vi skifter gear og høster frugten, efter at have stablet muskler og led balanceret i første del, løfter vi nu tyngdefeltet i og omkring vores kroppe, vi arbejder fortsat med roterende cirkelbeveægelser, stående på vores plads, men nu i varieret men højere tempo og skaber plads i kroppen, især i bæltestedet, mave, ryg, lår og skulderbælte og bryst.
vi kommer ned at ligge og toner musklerne, med mave og rygøvelser, stadig i et tempo hvor alle kan være med, men bliver udfordret.

Ned igen, meridian stræk.

til afslutning laver vi en eller to udviddende/sammentrækkende øvelser som kan ligne øvelser fra Yoga.

Efter endt træning er vores bevægeapperat disponibelt, velsmurt smidigt og stærkt.
Herefter virker kroppen bedre. Grundtræning underbygger enhver anden form for bevægelse: Dans, yoga, cykling, meditation eller hvad vi ellers kan lide at bruge kroppen til i løbet af ugen.

Intensiteten varierer lidt fra gang til gang, enkelte øvelser bliver skiftet ud, ellers er det en monoton, grundig, for nogen lidt "kedelig træning," ikke gab kedelig, men sådan irriterende nedbrydende af dårlige vaner og opbyggende af nye kedelig, og som med alt her i livet er der ingen hurtige fiks, vi bliver nødt til at gøre arbejdet, og det kan denne træning om nogen.

Vi træner med bare tæer.

Thomas Skjold Munch:

(!978)

Har stået på rulleskøjter hele min ungdom, sidenhen, læst samfundsvidenskab på RUC, været freelance fotograf, blevet far, dyrket Yoga, filosofi, og i 2013 - 2016 taget en Body SDS uddannelse og siden 2014 levet af at arbejde med mennesker, primært gennem samtale og kropsbehandlinger.
Jeg elsker jorden naturen men også bylivet og mangfoldigheden. Jeg kan godt have tendes til at svæve lidt op derfor er træningen og kropsbehandling med jordforbindelse virkelig god for mig.