Aktiviteter

-Cancelled- Sæt lys på skyggen

Tidspunkt: 17. Aug., kl 15:00
Varighed: 180 minutter
Tovholder: Jakob

This workshop will be held in english, if english speaking participants join. For english see below.

Projektioner er gaver, vi ikke har pakket op.

Ved skyggeintegrering tager vi ikke bare ansvar for det vi ikke ønsker at se om os selv, vi skaber også kontakt til sider og ressourcer vi har brug for. Ofte er netop det vi har mest behov for i livet, blevet fortrængt til et ubevidst liv i skyggen.

Ved at få større bevidsthed om vores skygger og projektioner, og finde de gaver og muligheder der ligger i dem, kan vi berige os selv, frisætte ressourcer vi ikke anede vi havde og komme til større ro med os selv og verden.

Alle mennesker kender det at have forskellige emotionelle reaktioner på andre. Måske bliver du anspændt af at være sammen med højtråbende onkel Bjarne, vred på din selvmedlidende tante Oda, eller er du fuld af beundring overfor din dygtige veninde Helene?
Det handler om skygger og projektioner. Vores uejede sider mødes i projiceret form. Jeg vil invitere dig til at tage ejerskabet af projektioner med på din vej.

Vi kommer til at beskæftige os med teoretisk forståelse af hvad projektion og skygge er, og lave forskellige øvelser hvor vi undersøger og integrerer skyggesider.

Øvelserne og forståelsen bygger på Bla. Ken Wilber, C. G. Jung, Jes Bertelsen, Debbie Ford og Byron Katies arbejde.

Medbring papir og blyant.

Sted: Tinkuy - Badstuestræde 13, 1209 København
Pris: 300,- (mobilepay 29827792)
(halv pris for Tinkuy medlemmer)
Tilmelding: sms til Jakob på 29827792

Jakob har modtaget træning i meditationsteknikker, energetisk arbejde, drømmetolkning, relationelle dynamikker og dybere selvudvikling i snart 20 år. Han er certificeret indenfor bla. coaching og relationskompetence. Han har en passion for at arbejde med skyggesider og integrering af de sider vi finder “forbudte”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

English:

Our shadow hides the gifts we need to transform.

By integrating shadow sides, we take responsibility for our own projections, as well as we find and integrate much needed sides of our selves.

All humans know the feeling of reacting emotionally to other people. Maybe you feel irritated when someone is loud, get angry at people who feel sorry for themselves, or admire people who have specific qualities.
Behind these reactions is shadow and projections. Shadow integration is meeting your disowned self, putting light on the sides you have repressed into darkness, and regaining the qualities you have forgotten while doing so.

Info and registration, text Jakob: 29827792