Aktiviteter

SOLD OUT - Voice Release & Selfhealing with Sound

Tidspunkt: 16. Jun., kl 13:00
Varighed: 240 minutter
Tovholder: Runi

STEMME FRIGØRELSE & SELVHEALING MED LYD
*english below

Lyd er vibration. Vibration er liv. Lyd er liv.
Din egen lydvibration er en genvej til selvhealing, stemmefrigørelse, jordforbindelse og en oplevelsesmæssig forståelse af lydens og musikkens væsen.
En dag hvor du stifter bekendtskab med selvterapeutisk frisyngning igennem stemmemeditation, vokal lydhealing og selvhealing igennem åndedrættet og dine egne lydvibrationer.
Vi går i dybden med hvordan vi kan frigøre stemmen og finde ind til vores egen personlige frigjorte lyd.

I den første del vil vi primært beskæftige os med øvelser til at løsne fysiske blokeringer, samt stemmetrænings og frisyngnings teknikker fra Nada Yoga (Lyd Yoga) og "Tonen fra Himlen" uddannelsen.

I anden del går vi dybere ind i lydens helende egenskaber med teknikker til selvhealing igennem vores egen lyd. Med udgangspunkt i forskellige lydhealingstraditioner fra yogaen, budhismen og esenernes mysterieskole, vil jeg præsentere jer for min egen måde at bruge lyd til selvhealing, som jeg har udviklet igennem de sidste 26 år. Vi kombinerer åndedræt, yogisk selvhealing, polaritetsterapi og vores egne lydvibrationer til at søge efter resonans i kroppen, og kan på den måde frigøre blokerede følelser, tanker og fysiske tilstande. Det er et yderst effektivt redskab som jeg glæder mig til at dele med jer.

Til sidst lytter vi indad med hele kroppen og oplever stilhedens vibrationer. Stilhedens lyd. Dine celler synger rent faktisk sammen som et messende kor om natten når du sover. Hvis du i en dybt afspændt tilstand har aktiveret dem med lyd, er helt stille og opmærksomt lyttende med kroppen, kan du også høre og mærke dem synge, mens du er vågen. Vibrationernes sang. Livets sang. Lyden af liv. Her er vi inde i de finere lag af nada yoga.

Nok om det. Vi vil holde det nede på jorden og humoristisk. Det handler om at mærke. At lytte med kroppen. Hjernen, egoet, forforståelsen, forventningerne og personligheden hænger vi på knagen udenfor, sammen med frakken. Dette er et frirum for din intuitive ursjæl.

Udover at gå i dybden med lyds helende egenskaber, er den stemmeterapeutiske del gavnlig for din evne til at synge. Det vil skærpe din sans for intonation (at synge rent) samt at kunne skelne og synge andenstemmer.

Ingen særlig erfaring er nødvendig. Kom med et åbent sind og et åbent hjerte. Det er godt at have mulighed for at kunne slappe af resten af dagen, da det ofte virker meget kraftfuldt for mange. Den sidste halve time er sat af til bare at kunne blive og være i rummet i stilhed.

(hvis du modtager kraftig medicin eller har psykisk betingede diagnoser, bedes du kontakte mig for en lille snak før tilmelding)

Det foregår på dansk og engelsk, efter behov.
Medbring varmt løst-siddende tøj, tørklæde og vandflaske.

Underviser: Runi Gindesgaard

Tid: Søndag, 16. juni 2019 kl. 13.00 – 16.30
Sted: Tinkuy, Badstuestræde 13, København

Tilmelding: Tlf: 6 12 7 12 12 / Mail: runigindesgaard@gmail.com

Pris: 300 kr. (Medlemmer 150 kr)
(Der er max 12 pladser)

Efter tilmelding, er din plads sikret når du har betalt.
Mobilepay : 61 27 12 12
Bankoverførsel: reg: 1551 konto: 4957325152
(For anden aftale, kontakt mig.)

(Tilmelding er bindende. Refundering af beløbet, er kun muligt under særlige omstændigheder. Jeg kan tilbyde en plads på et andet hold, hvis det ikke bliver udsolgt.)

Runi Gindesgaard:
Jeg er 47 år og uddannet Voksenvejleder / Pædagogisk konsulent med musik/didaktik som fag fra Århus Universitet 2006. Musiker og musiklærer med 22 års undervisningserfaring. Jeg spiller selv klaver, guitar, tværfløjte, percussion, synger og dyrker stemme/body percussion. Desuden har Jeg igennem mange år næret en stor kærlighed for Nada Yoga (Lyd Yoga) og Lydhealing som Jeg har praktiseret og studeret igennem 20 år nu. Lydhealing har Jeg primært udforsket som selvhealing og udviklet min egen metode, Nada Vydia. Yoga har Jeg studeret i 26 år med fokus på pranayamas og boet i flere forskellige ashrams i længere perioder af mit liv.

I min egen praksis og selvstudier, har jeg fulgt dygtige lærere som Jeg er dybt taknemmelig overfor i dag. Emmanuel Abdul Rahim (rytmelære), Lone Frederiksen (frasering og musikalitet), Mads Johansen (tværfløjte), Kerstin Thiele (tværfløjte), Lotte Toftemark (klaver), Helge Drenck (musikforståelse, sang), Tahir Shaherjee (Indisk musikforståelse, Sang, Nada Yoga), Sita (Rishikesh, Nada Yoga), Roop Verma (Nada Yoga),
de sidste fire år har jeg studeret hos Githa Ben David og har sidste år afsluttet den 2-årige Internationale uddannelse til Vokal lydterapeut og Lydhealer.

________________________________

VOICE RELEASE & SELFHEALING WITH SOUND
(12 spots)

Sound is Vibration. Vibration is Life. Sound is Life.
Your own soundvibration is a doorway to selfhealing, voice release, physical grounding and experiential understanding of the nature of sound and music.

A day of vocal soundhealing and selfhealing through sound. We will be using different methods like Nada Yoga (Sound Yoga), "The Note from Heaven" (Githa Ben-David) and ”Nada Vydia” (self healing through sound).

Besides working with the healing qualities of sound, your singing voice will benefit from the therapeutic part. Your intonation (sense of pitch) and ability to detect and sing harmonies will improve.

No experience is needed. Come with an open mind and Heart.
(if you are heavily medicated please make contact before reservation. Sound can be very powerful and you need to be ready for it.)

The course will be in english and danish as needed.
(At any point you can ask for a translation.)
Bring warm clothes, blanket, pillow, scarf and a waterbottle.

Time:
Sunday, 16.06.2019
13.00 – 16.30
Tinkuy, Badstuestræde 13, Copenhagen
Price: 300 kr. (150kr members)
Max. 12 spots. Reservation needed.

Reservation:
Tel: 6 12 7 12 12 / Mail: runigindesgaard@gmail.com
After reservation, your spot is secured by paying upfront.

(Refund is generally not possible. We can offer you a spot on another workshop or you can try to sell your spot to someone interested)