Aktiviteter

De-armouring workshop

Tidspunkt: 16. Feb., kl 12:00
Varighed: 120 minutter
Tovholder: Rune

De-armouring kan forstås som et følelsesmæssigt frigørelsesarbejde. En dyb rensning af kroppen, som frigør de blokeringer, spændinger og det armour (”muskelpanser”), som de fleste af os gemmer i vores krop – forårsaget af traumer, stress, frygt, usunde tankemønstre, belastninger eller andre smertefulde oplevelser.


Til denne de-armouring workshop arbejder vi med bio energetiske øvelser i kombination med åndedrætsteknikker. Øvelserne løsner op i både krop og sind - de forløser og frigiver energi og skaber en følelse af lettelse og frihed i kroppen, som ofte er vedvarende og livsændrende.

Spaceholder:

Rune Koch er kropsterapeut og underviser. Mette Matilde Bodholdt vil assister. Hun har en psykomotorisk baggrund. Begge arbejder dagligt passioneret med mennesker og udvikling.

Vi skaber et trygt og tillidsfuldt rum, hvor der er plads til både indsigt og forløsning. Vi guider dig til en øget kropsbevidsthed og hjælper dig til at finde styrken til at lytte til din krop. Det handler om at komme ud af hovedet og ned i kroppen, og vi inviterer din krop til at se, møde, mærke, rumme og slippe de spændinger, blokader, smerter og traumer, som den bærer rundt på – så du kan leve frit, glædes fyldt og uden smerter i krop og sind.


Tid:
Lørdag d. 16. februar kl 12 til 14

Sted:
Tinkuy
Badstuestræde 13
1209 København

Pris:
250 kr kontant på dagen. Tinkuy medlemmer halv pris
Der er plads til 10 og det er efter først til mølle…
Sms til 29727932

Vi glæder os til at se dig🙏

Kærlig hilsen
Mette og RuneHverdage dagtimer:
Fri adgang for medlemmer. Som gæst er du meget velkommen til én gratis prøvetime.

Hverdagsaftener kl 19:
Fri adgang for medlemmer. Entre for gæster er typisk 50 kr.

Weekender:
Medlemmer får 50% rabat på entreen, og der er mindst to fripladser til medlemmer. Gæster betaler fuld pris.
--
Everyday hours:
Free access for members. As a guest, you are very welcome to one free trial.

Everyday evenings at 19:00
Free access for members. Entrance for guests is minimum 50 kr.

Weekends:
Members receive a 50% discount on the entrance fee, and there are at least two free spots for members. Guests pay full price.

The membership of Tinkuy is what enables a living and heartwarming center. If you wish to become a member of Tinkuy, you can sign up by pressing the green button on the front page on tinkuy.dk. We follow the rhythm of nature, by opening for new members every new moon, and closing for new members around full moon. This provides a good and stable flow in our community.